Potrebne su vam samo 3 komponente za moderno i održivo grijanje vode.

Nectar Sun uređaj spaja se na električne (fotonaponske) solarne panele i na sustav grijanja vode. Nectar Sun uređaj optimizira potrošnju energije i pritom vam štedi na stotine kuna godišnje.

 • 01

 • Nectar Sun

  Mozak vašeg sustava za zagrijavanje tople vode

Mozak vašeg sustava grijanja

Mozak vašeg sustava grijanjaPametna tehnologija kombinira solarnu i električnu energiju i odlučuje u koje vrijeme je najbolje upotrijebiti koju energiju za grijanje vode. Učinkovitom obradom energije iz fotonaponskih solarnih panela (PV) i električne energije iz utičnice Nectar Sun uređaj će osigurati dovoljno tople vode kada vam je potrebna, danju ili noću.

 

 • 02

 • Solarni paneli

  Besplatna topla voda za vaš dom

Izvor energije budućnosti

Izvor energije budućnosti

Povezivanjem solarnih panela i električnog (ili hibridnog) grijača vode, Nectar Sun pretvara sunčevu energiju u toplinsku, koja se zatim pohranjuje u spremnik tople vode i koristi kada se odlučite.

 • 03

 • Grijač vode

  Koristite trenutne i standardne

Radi s vašim trenutnim sustavom

Radi s vašim trenutnim sustavom

Potpuno automatizirani Nectar Sun uređaj može se povezati sa većinom na tržištu dostupnih električnih ili hibridnih (plinsko-električnih) grijača vode. Kako biste mogli koristiti ovu tehnologiju nije potrebno kupovati novi grijač vode (bojler). Uređaj se jednostavno povezuje i upravlja solarnim panelima i postojećim grijačem vode.

 

Naš tim naporno radi i više je nego spreman pomoći vam da pronađete najbolja rješenja i obavi sve instalacijske radove ili vas poveže sa našom mrežom distributera. Zanima vas kako izgleda dovršeni sustav:

NS_G_1
NS_G_2
NS_G_3
NS_G_4

Započnimo revoluciju zajedno!

Kada dozvolite da se Nectar Sun uređaj poveže s vama, događaju se dobre stvari. Naručite uređaj sada i započnite uštedu kroz budućnost.

Trebate više informacija?

Nazovite nas i naš tim stručnjaka objasniti će vam sve o pogodnostima samog uređaja.